Nieuw bij de HEMA: roti met rijst, maar dan zonder roti! Natuurlijk vindt Nederland’s Twitter daar wat van. Alsof de Pepsi en Kendall Jenner-rel niet genoeg was voor één dag. Toen ik de ‘roti met rijst, zonder roti’ voorbij zag komen, dacht ik oprecht dat het een grap was. Ik ben een fan van memes en dacht dat iemand zijn lolbroek aanhad. Op het moment dat ik doorhad dat het een echte toevoeging aan het food assortiment was, voelde ik me verplicht om erover te tweeten. Gelukkig was niet als enige op zoek naar de roti.

Sommige ondernemers wisten goed in te haken op de roti-blunder.

Natuurlijk waren er ook inhakers met een behoorlijke scheut humor

Echter snapt niet iedereen het probleem.

https://twitter.com/TimBeumers/status/849535821392826373

Maar sommigen wel.

https://twitter.com/RayenPanday/status/849618296714473472

En voor degenen die nog steeds niet begrijpen wat roti is.

 

Om het even te vertalen naar een Hollands gerecht.

HEMA’s reactie

Inmiddels heeft HEMA laten weten de naam van dit gerecht zo snel mogelijk aan te passen. HEMA, ik wil jullie bij dezen persoonlijk bedanken voor de buikspieren die ik vandaag heb mogen trainen. En omdat ik weiger te geloven dat er niemand bij HEMA is die weet wat roti is, wil ik jullie ook feliciteren met deze publiciteitsstunt. Het heeft jullie heel wat publiciteit opgeleverd. Maar vast niet meer dan worldwide trending Pepsi en Kendall.

One Comment

  1. marleen 6 april 2017 at 12:49 - Reply

    hahahahaha wat een amateurs!

Leave A Comment