Ethisch influencer: word als merk onderdeel van mijn honest brand.

Het afgelopen jaar is mijn Instagram-account Marketingvrouw in sneltreinvaart gegroeid tot 23,600 volgers en 30,400 bereikte accounts (still counting…) Waarom? Als ethisch influencer bespreek ik onderwerpen waar iedereen aan denkt, maar die niemand durft te bespreken. Denk aan autisme, anti-racisme, eerlijk moederschap en ondernemen. Oprechtheid is my middle name. Ik put uit mijn eigen ervaring en ben altijd transparant naar mijn voornamelijk vrouwelijke doelgroep. Het resultaat? Een hoog en positief engagement. Die positieve resultaten zie je ook terug op mijn LinkedIn-account. Daar verschijnen mijn reacties en artikels op de tijdlijn van duizenden bedrijven, ondernemers en werkgevers. Daarom kreeg ik de status ‘Top Voice’.

Het afgelopen jaar is mijn Instagram-account Marketingvrouw in sneltreinvaart gegroeid tot 19,300 volgers en 30,400 bereikte accounts (still counting…) Waarom? Als ethisch influencer bespreek ik onderwerpen waar iedereen aan denkt, maar die niemand durft te bespreken. Denk aan autisme, anti-racisme, eerlijk moederschap en ondernemen. Oprechtheid is my middle name. Ik put uit mijn eigen ervaring en ben altijd transparant naar mijn voornamelijk vrouwelijke doelgroep. Het resultaat? Een hoog en positief engagement. Die positieve resultaten zie je ook terug op mijn LinkedIn-account. Daar verschijnen mijn reacties en artikels op de tijdlijn van duizenden bedrijven, ondernemers en werkgevers. Daarom kreeg ik de status ‘Top Voice’.

“Chanel maakt sterke content die zorgt voor goede campagneresultaten.”

“Samen met gekozen thought leaders wilden wij meer traffic naar de Randstad website en meer whitepaper downloads genereren. Voor het deel over de kracht van diversiteit binnen een bedrijf in het whitepaper Groeikracht kozen we voor Chanel als thought leader, omdat zij een van de bekendste D&I experts in Nederland is.

Werken met Chanel is fijn. Ze was erg betrokken bij de campagne en kwam met eigen ideeën die leidden tot erg sterke content op LinkedIn. Zowel het bereik als de engagement was goed! En dit betekende dus ook goede campagneresultaten.”

– Cynthia van Marrewijk, Influencer Campaign Manager Endeavour

Instagram statistieken

Mijn Instagram-account heeft 23,6 duizend volgers, een nog groter bereik aangezien posts veel gedeeld worden en goede engagement van 9,78%.

LinkedIn statistieken

Mijn artikelen en reacties behalen tussen de 15.000 en 30.000 views met uitschieters van 81.397 en 57.985.

Collab mogelijkheden

De mogelijkheden zijn losse stories, Instagram-posts of website-artikels. Ook bied ik pakketten aan. Samenwerken? Mail voor mijn mediakit.

CONTACT