Spreker: TEDx impact gegarandeerd

Ken je dat gevoel? Je vertrekt vol inspiratie na een lezing of workshop, maar eenmaal thuis weet je niet goed hoe je de geleerde kennis moet toepassen. Dit ga ik uit de weg. Mijn lezingen, workshops en masterclasses zijn niet alleen toegankelijk en inspirerend is, maar vooral praktisch en daardoor direct toepasbaar.

Dit is de reden dat TEDx mij vroeg om ook een TED Talk te geven over vrouw zijn met autisme.

En dit is ook de reden dat de antiracisme masterclass mijn meest geboekte spreekopdracht is. Het Nederlands Kanker Instituut, IDTV, Viktor & Rolf en ABN Amro gingen je onder andere voor.

Ken je dat gevoel? Je gaat na een lezing of workshop geïnspireerd weg, maar eenmaal thuis weet je niet goed hoe je de geleerde kennis moet toepassen. Tijdens mijn (digitale) workshops of optredens als gastspreker, krijg ik altijd terug dat mijn verhaal niet alleen toegankelijk en inspirerend is, maar vooral praktisch en daardoor direct toepasbaar. Daarom is de antiracisme masterclass mijn meest geboekte spreekopdracht. Dit deed ik onder andere voor bedrijven als het Nederlands Kanker Instituut, Elle, Viktor & Rolf en ABN Amro. Omdat ik uit persoonlijke ervaringen put, spreek ik ook over eerlijk moederschap, ondernemen en autisme.

Prijsindicatie: €5500 – €8000 excl. btw

In ruil krijg je een lezing die het publiek niet zal vergeten en waarmee ze gelijk in actie kunnen komen.

Herkenbaar

Ik put inspiratie uit mijn dagelijks leven. Daardoor is de boodschap die ik deel herkenbaar en toegankelijk.

Goudeerlijk

Ik maak het nooit mooier dan het is, maar zeg gewoon hoe het zit. Dat is even wennen, maar wordt altijd gewaardeerd.

Praktisch

Ik ben praktisch ingesteld en dat hoor je ook terug in mijn masterclasses. De kennis is daardoor direct toe te passen in je eigen leven of bedrijf.

Contact