Spreker: Give me the mic impact gegarandeerd

Ken je dat gevoel? Je gaat na een lezing of workshop geïnspireerd weg, maar eenmaal thuis weet je niet goed hoe je de geleerde kennis moet toepassen. Tijdens mijn (digitale) workshops of optredens als gastspreker, krijg ik altijd terug dat mijn verhaal niet alleen toegankelijk en inspirerend is, maar vooral praktisch en daardoor direct toepasbaar.

Daarom is de antiracisme masterclass mijn meest geboekte spreekopdracht. Dit deed ik onder andere voor bedrijven als het Nederlands Kanker Instituut, Elle, Viktor & Rolf en ABN Amro. Omdat ik uit persoonlijke ervaringen put, spreek ik ook over eerlijk moederschap, ondernemen en autisme.

Ken je dat gevoel? Je gaat na een lezing of workshop geïnspireerd weg, maar eenmaal thuis weet je niet goed hoe je de geleerde kennis moet toepassen. Tijdens mijn (digitale) workshops of optredens als gastspreker, krijg ik altijd terug dat mijn verhaal niet alleen toegankelijk en inspirerend is, maar vooral praktisch en daardoor direct toepasbaar. Daarom is de antiracisme masterclass mijn meest geboekte spreekopdracht. Dit deed ik onder andere voor bedrijven als het Nederlands Kanker Instituut, Elle, Viktor & Rolf en ABN Amro. Omdat ik uit persoonlijke ervaringen put, spreek ik ook over eerlijk moederschap, ondernemen en autisme.

Een ‘Yes!-zo-ga-ik-het-aanpakken-gevoel’ na mijn spreekoptreden

Alleen toegepaste kennis heeft waarde.

Herkenbaar

Ik put inspiratie uit mijn dagelijks leven. Daardoor is de boodschap die ik deel herkenbaar en toegankelijk.

Goudeerlijk

Ik maak het nooit mooier dan het is, maar zeg gewoon hoe het zit. Dat is even wennen, maar wordt altijd gewaardeerd.

Praktisch

Ik ben praktisch ingesteld en dat hoor je ook terug in mijn masterclasses. De kennis is daardoor direct toe te passen in je eigen leven of bedrijf.

Contact