Diversiteit & inclusie expert, spreker, schrijver en influencer.

Van spreken voor grote zalen tot informatie delen via social media-kanalen. Educatie staat centraal in alles wat ik doe. Over welk onderwerp en op wat voor manier dan ook.

Van spreken voor grote zalen tot informatie delen via social media-kanalen. Educatie staat centraal in alles wat ik doe. Over welk onderwerp en op wat voor manier dan ook.

Spreker

VAN TEDX NAAR JOUW BEDRIJF

Mijn boodschap is toegankelijk omdat ik lessen deel die ik zelf geleerd heb. Dat zorgt ook voor praktische oplossing. Het geeft luisteraars het zelfvertrouwen dat er voor hen dezelfde oplossingen en mogelijkheden in het verschiet liggen. Ik spreek graag over taboe-onderwerpen, waaronder autisme, validisme en anti-racisme. Maar ook onderwerpen als ondernemen, eerlijk moederschap en marketing passen mij goed.

Boek mij als spreker

Schrijver

een boek, een artikel, een column

Ik word geregeld gevraagd als journalist. Ik beheers verschillende journalistieke genres, schrijf over verschillende onderwerpen en switch geregeld van doelgroep. Zo schreef ik o.a. voor JAN Magazine, Cosmopolitan en Marketingfacts.nl. Naast mijn schrijfklussen voor verschillende media, heb ik in 2021 op aanvraag van A.W. Bruna uitgevers ‘Het antiracismehandboek’ geschreven.

Meer lezen

Diversiteit & inclusie expert

een praktische aanpak

Je wil meer met diversiteit & inclusie doen, maar weet niet waar je moet beginnen? Als consultant adviseer ik je graag over dit proces. Ik geef je handvatten, waarmee jij vervolgens zelf het verschil kunt maken. Momenteel bied ik een masterclass praktische diversiteit & inclusie, anti-racisme masterclass en de training praktische diversiteit & inclusie aan.

Advies inwinnen

Influencer

maar dan wel ethisch

Met ruim 22.400 volgers op Instagram en de titels runner up Best Instagrammer 2021 en Top Voice op LinkedIn (2020) durf ik te stellen dat veel mensen mij kennen via social media. Mijn volgersaantallen stijgen in rap tempo, omdat ik taboe-onderwerpen en actuele maatschappelijke thema’s bespreekbaar maak. Via Instagram toon ik ook mijn leven als moeder, ondernemer, autist en partner.

Samenwerken

Contact