Marketing brainstorm sessie

Zit je met een marketingvraagstuk en weet je niet welke kant je op moet? Wil je weten hoe je je doelgroep bereikt? Wat je op social media moet doen? Of ben je gewoon op zoek naar inspiratie? Soms is het fijn om iemand met een frisse, ervaren blik naar zaken te laten kijken. Ik kan dat voor je doen – Of nee, samen met je doen tijdens een marketing brainstorm sessie. Een uurtje – of twee, of drie – brainstormen met een marketingvrouw.

Een kleine greep uit de vele onderwerpen die we kunnen behandelen:

Hoe werkt het?

Hier kan je een afspraak maken voor de marketing brainstorm sessie. Dat moet wel in Amsterdam zijn, anders heb je reiskosten. Bij brainstorm sessies buiten Amsterdam moet ik die namelijk factureren. Laat ook gelijk weten waar je tegen aanloopt, zodat ik me nog beter kan voorbereiden.

Je mag me natuurlijk ook gewoon bellen op 06-16684116.

Wat moet dat dan kosten?

De marketing brainstorm sessie kost 99 EUR per uur exclusief btw. Omdat een uur vrij snel voorbij gaat, adviseer ik om direct twee uur in te plannen.

Wat levert het me eigenlijk op, samen brainstormen?

Een concreet plan op basis van jouw marketing-probleem. De laatste 20 minuten besteden we aan het concretiseren van onze brainstorm sessie. Hierna kan je zelf aan de slag, of je kiest voor marketing advies & consultancy.

Dus zeg het maar: wanneer gaan we koffie drinken?