Workshop zakelijk bloggen

Voor wie is deze workshop bestemd?

De workshop zakelijk bloggen is voor ondernemers die in hun onderneming willen investeren. Ondernemers die meer klanten willen aantrekken met hun blog. Maar ook voor bloggers die hun blog naar the next level willen brengen. Eigenlijk is de workshop voor iedereen die direct na de workshop aan de slag wilt en dus direct inzetbare tips nodig heeft. Tenzij je liever persoonlijke begeleiding hebt; dan adviseer ik een marketing brainstorm sessie.

De workshop is perfect voor jou als jij binnen een uur antwoord op de volgende vragen wilt hebben:

Design: hoe maak ik een mooie blog/website?

Inspiratie: hoe kom ik op onderwerpen voor nieuwe blogs?

Zakelijk schrijven: hoe schrijf ik überhaupt een blog?

SEO (vindbaarheid) en bereik: hoe zorg ik dat lezers mijn blog vinden en lezen?

Gericht schrijven: hoe schrijf ik voor een specifieke doelgroep?

BONUS: hoe krijg ik meer followers/volgers/fans?

In-house training zakelijk bloggen

Voor zowel grote als kleine bedrijven is een training op eigen locatie prettiger dan buiten kantoor. Bij in-house trainingen houd ik rekening met het niveau van de verschillende medewerkers, zodat iedereen na afloop direct toepasbare kennis heeft opgedaan.

De theorie is belangrijk, maar het gaat er vooral om hoe medewerkers deze in de praktijk gaan toepassen. Met best practice-voorbeelden als inspiratie, loods ik medewerkers in een dagdeel naar een social mediastrategie die past bij jouw bedrijf.

Voor 999 EUR heb je niet alleen een training op maat, maar ook tips voor de eerste 10 blogs die erna worden geschreven.

Is de in-house training wat voor jullie bedrijf? Vul dan het aanmeldformulier in onderaan de pagina, of mail naar info@chanellodik.com.

Al je vragen beantwoord

Ik geloof heilig in interactieve workshops. Dat wil zeggen dat je me mag onderbreken en je dan ook direct een reactie krijgt. Dit is mogelijk omdat de workshop alleen in kleine groepen plaatsvindt. Dit heeft als resultaat dat je altijd meer zal leren dan je verwacht had.

Waar, wanneer en hoe laat

  • Locatie:
  • Datum & tijd: nog niet gepland
  • Aantal plaatsen: maximaal 10 deelnemers
  • Investering: 99 EUR of 79 EUR p.p. bij een aanmelding van 2 personen.*
  • Aanmelden: via het aanmeldformulier onderaan deze pagina
* De prijzen zijn exclusief btw.

Workshop social media marketing

Natuurlijk komt het gebruik van social media ook voor in de workshop, maar ik ga niet elk social media kanaal uitgebreid bespreken. Daar is de workshop social media voor. Hier ga ik vooral in op de theorie met inspirerende praktijkcases.

Aanmelden

Na jouw aanmelding krijg je via de mail een betaalverzoek. Zo kan je betalen via iDeal – of via de mobiel bankieren app.