Vlog

10-jarige Merayo Carlito interviewt Sevn Alias voor FunX

Mijn neefje Merayo Carlito is met 10 jaar FunX’s jongste reporter. Vorige week mocht hij zijn idool Sevn Alias interviewen.
Hij stelde vragen over muziek – is die bijvoorbeeld wel kindvriendelijk – persoonlijke vragen over Sevn’s kinderwens en hij eindigde met een call-to-action.

“Wilt u zich abonneren op mijn YouTube kanaal?”

Sevn Alias’ nieuwe EP

Ook nieuwe muziek kwam ter sprake. Sevn weet nog niet hoe zijn nieuwste track gaat heten, maar kan wel vertellen dat ‘Picasso’ binnenkort uitkomt. Dat is zijn nieuwe EP. Ook is hij bezig met andere Rotterdam Airlines artiesten aan het Gate 17 album, de opvolger van hun compilatiealbum Gate 16

Merayo wilt zijn eigen kinderprogramma

Na herhaaldelijk appen kreeg Merayo Morad & Shay in augustus eindelijk te pakken.Waarom heeft FunX eigenlijk geen kinderprogramma,” vroeg hij, “want jullie willen veel luisteraars en kijkers, maar jullie doen niets voor kleine kinderen.”

Goed idee! “Maar hoe moeten we dat doen? Waar moet het dan over gaan?” Hier had hij natuurlijk al over nagedacht. “Er moet vooral muziek gedraaid worden die kinderen tof vinden. En interviews met rappers!” Dat kon allemaal, maar dan moest Merayo zelf een interview bedenken. Dat heeft hij als huiswerk gekregen.

Als een voorbeeldige scholier, zorgde hij ervoor dat zijn huiswerkopdracht op tijd af was. Morad & Shay vonden zijn interview zo goed, dat Merayo per direct FunX’ jongste reporter is geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *