Workshop social media

Het social media gebruik in Nederland blijft stijgen. Vooral jongeren, maar zeker ook de oudere Nederlanders zijn dagelijks bezig met social media. En waar uw doelgroep zich bevindt, moet u aanwezig zijn. Inmiddels weet je dat je er wat mee moet, maar wat dan precies? Hoe doe je dat: succesvol zijn met social media? Het begint met het volgen van een training, cursus of workshop social media (bij mij natuurlijk).

Nu al overtuigd? Scroll dan naar beneden om je direct aan te melden.

Voor wie is de cursus social media zakelijk bestemd

De workshop social media is voor ondernemers die in zichzelf willen investeren. Je weet wat het belang van social media is, maar niet waar en hoe je moet beginnen.

De workshop is perfect voor jou als jij binnen een paar uur antwoord op de volgende vragen wilt hebben:

Waarom moet ik social media inzetten?

Welke social media kanalen passen bij mijn bedrijf?

Hoe zet ik Facebook zakelijk in?

Is Twitter nog wel nuttig?

Hoe moet ik al die social media kanalen managen?

Hoe krijg ik meer followers/volgers/fans?

Hoe meet ik het resultaat van al mijn inspanningen?

Zit jij ook met deze vragen? En wil je weten hoe je Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat, LinkedIn en Twitter zakelijk inzet? Meld je onderaan de pagina aan.

Al je vragen beantwoord

Ik geloof heilig in interactieve workshops. Dat wil zeggen dat je me mag onderbreken en je dan ook direct een reactie krijgt. Dit is mogelijk omdat de workshop alleen in kleine groepen plaatsvindt. Dit heeft als resultaat dat je altijd meer zal leren dan je verwacht had.

Waar, wanneer en hoe laat

  • Locatie:
  • Datum & tijd:
  • Aantal plaatsen:
  • Investering: 99 EUR, exclusief btw, inclusief lunch
  • Aanmelden:  via het aanmeldformulier onderaan deze pagina

Waarom een workshop bij de marketingvrouw?

Kleine groepen en training op maat vind ik vanzelfsprekend, daarvoor kan je ook bij anderen terecht. Bij mij moet je wezen als je getraind wilt worden op het gebied van de meest recente technieken voor social media. Deze deel ik ook op Facebook. Als 29-jarige ben ik opgegroeid met social media. Die natuurlijke manier van kennis verwerven, in combinatie met mijn werk als marketingvrouw en mijn passie voor marketing, zorgt ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van social media nieuwtjes.

Aanmelden voor social media succes

Na je aanmelding ontvang je een betaalverzoek via mail. Daarmee kan je betalen via iDeal, of de mobiel bankieren app.

P.S. Ik meld je ook direct aan voor mails over toekomstige workshops. Geef het aan als je dat liever niet hebt.