Personal branding coaching

Ben jij wie je wilt zijn? En ziet iedereen jou zoals jij bent? Er is een verschil tussen identiteit en imago, wie je bent en hoe je overkomt. Om nieuwe klanten aan te trekken, moeten ze weten wie je bent en wat jouw uniek maakt ten opzichte van alle anderen die in theorie ook doen wat jij doet. George Arakel – Voorbeeld Allochtoon, Zarayda Groenhart – The Why Girl en Yara Michels – Fashionchick have already mastered the art of personal branding. Ben jij de volgende?

Wat is personal branding?

Personal branding is het verschil tussen V&D en de Bijenkorf, Lidl en Albert Heijn, Philip Plein en Chanel. Net zoals deze merken verschillen, verschilt dat ook per mens. Zakelijk bekeken werkt het als volgt: geen enkel beroep is uniek. Op basis van beroepsspecifieke eigenschappen is het voor jouw klanten niet duidelijk waarom ze jou moeten hebben.Wat maakt jou uniek? Wat maakt jou beter dan al die anderen? Met personal branding creëer je je eigen merk, een merk dat jouw klanten niet kunnen laten staan. Een merk waar ze niet omheen kunnen.

Stappenplan personal branding

Vijf sessies van een uur. Een week ertussen om opdrachten uit te voeren:

Sessie 1: Intake en de zoektocht naar jouw identiteit.
Sessie 2: Het merk “ik” designen
Sessie 3: Het merk “ik” presenteren
Sessie 4: De online identiteit van jouw merk
Sessie 5: Evaluatie

Hoeveel kost een personal branding training?

De persoonlijke personal branding training kost 50 EUR per sessie. Daarmee kom je uit op een totaal van 250 EUR exclusief btw. Dit mag je eventueel in termijnen betalen.

Heb je al een idee over jouw personal brand en wil je weten of je op de goeie weg bent? Boek dan een marketing brainstorm sessie.

Over de personal branding coach

Ik ben Chanel Lodik, marketingvrouw. Met de naam Chanel was een sterk merk bouwen niet echt een keus. Al in mijn studententijd zorgde mijn personal branding ervoor dat ik opdrachten kreeg aangeboden als ik op een marketingcongres was.

Inmiddels staat het merk Chanel Lodik, marketingvrouw. Nadat iemand mij vroeg haar te helpen met het opbouwen van haar merk en het geven van talloze tips over personal branding, heb ik het toegevoegd aan mijn diensten. Ben jij het volgende merk dat ik bouw?

Aanmelden

Als je eerst nog wat meer informatie wilt over de training, mag je me bellen, of het aanmeldformulier invullen. Wil je gelijk een eerste sessie boeken? Dat doe je via het afsprakensysteem bovenaan de pagina.